In verband met de coronacrisis is het extreem druk. Het kan dus zijn dat je bestelling vertraging oploopt of dat antwoord van de klantenservice langer duurt dan verwacht. Excuses hiervoor!
Verberg deze melding

Biljartmerken

De laatste biljart-reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Aramith Snooker ballenset

16 apr. 2020
“Topkwaliteit zoals beschrijving. Levering de dag erna! Alles top gewoon! En veel snookerplezier ;-)”
Aramith Snooker ballenset

Artemis Sneaky Pete poolkeu

13 apr. 2020
“Na aankoop van een pooltafel was ik zeer teleurgesteld over de meegeleverde keus. Deze voldeden namelijk wel voor kids maar zijn echt geen goed materiaal om mee te leren spelen / mee te evolueren. De aankoop van deze keu was dan ook een experiment voor mij. Ik koos voor het 20 oz model en ben zeer tevreden met mijn keuze. De keu is perfect recht en heeft een zeer goede tip. Deze tip is bij aankoop wel nog zeer bol, na een 30-tal frames heeft de tip zich nu correct gecompresseerd en is het een plezier om mee te spelen. Deze keu geeft een goed bal gevoel en zorgt ervoor dat je voldoende kracht kan gebruiken bij een break. Wat ik voordien niet kon met de veel lichtere basic keus die met de pooltafel werden meegeleverd. Als ik 1 puntje van kritiek mag geven zou ik zeggen dat een biljarthandschoen een echte meerwaarde bied daar de keu minder goed glijd op de handen en vingers dan de keus die meegeleverd werden met de pooltafel.”
Artemis Sneaky Pete poolkeu

Artemis Model 3 Zwart Rood poolkeu

11 apr. 2020
“In volle corona crisis, noodgedwongen in uw kot blijven. Dan maar terug gaan poolen. Dat ding stond toch al een jaartje stof te vergaren. Mijn oude keu was helaas gesneuveld intussen. Op zoek naar een andere dus. Deze keu ziet er niet alleen fantastisch uit, hij ligt zalig in de hand. Mijn oudste zoon laten raden naar de prijs, hij zei: zo'n 250 euro. Dat is dus bijna 3 keer met dan wat ie echt kost. Spelen met deze keu tilt je niveau zonder meer op. Kortom 1 van de beste aankopen. ”
Artemis Model 3 Zwart Rood poolkeu