Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎱 543 producten in 🏬 8 webshops

Alles over pool-biljart

Pool – ook wel poolbiljart genoemd – is een van oorsprong Amerikaans spel dat wordt gespeeld op een pooltafel met 16 poolballen. Tegenwoordig vind je pooltafels overal: bij verenigingen, bedrijfskantines, bij iemand thuis en zelfs in ons assortiment! Naast pooltafels vind je ook poolkeuen, -ballen en -accessoires, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van een gezellig potje poolbiljart. Voor overige informatie betreft poolkeuen, -tafels en -ballen ben je op deze adviespagina op het juiste adres.

  • Pool-biljart
  • De poolkeuen
  • De pooltafels
  • De poolballen

Een poolkeu die voldoet aan jouw eisen

Een ruim aanbod aan verschillende verschillende kleuren, maten, merken en prijzen zorgen voor een ruim assortiment. Doordat het assortiment zeer divers is, begrijpen we dat het handig is om extra informatie te hebben, zodat je de juiste keu kunt uitkiezen die bij jou speelstijl past. Welke pomerans heb je nodig en wat is het verschil tussen een jump- en break-keu? Benieuwd naar de antwoorden?

Pooltafels in verschillende soorten en maten

Bij biljart-expert vind je verschillende pooltafels. Van professionele pooltafels tot pooltafels voor de allerkleinsten. Schaf je een pooltafel aan om thuis te spelen of misschien in de bedrijfskantine? In ons assortiment vind je het allemaal! Benieuwd naar een aantal handige tips/adviezen bij het aanschaffen van een pooltafel? Via onderstaande link vind je meer informatie over pooltafels.

Poolballen: 16 stuks op één speelveld

Poolbiljart wordt gespeeld met 16 poolballen. Deze poolballen – bestaand uit één witte bal en 15 overige ballen met de cijfers 1 t/m 15 – worden vaak gemaakt van fenolhars. Wat is fenolhars en wat zijn hier de voor- en nadelen van? De officiële wedstrijd poolballen moeten voldoen aan een aantal eisen.