Op zoek naar een bilartkeu of biljarttafel?

Op biljart-expert vind je alles wat je nodig hebt om biljart te kunnen spelen. Met biljart wordt in het algemeen - en bij ons dus ook - carambolebiljart bedoeld. Het spel dat met drie biljartballen wordt gespeeld. Hierbij moet de ene bal de andere twee raken. Wij hebben diverse keuen in het assortiment die voor carambolebiljart geschikt zijn, maar helaas wel minder echt biljarttafels. Des te meer poolbiljarttafels overigens: het welbekende spel met de 6 pockets.

Informatie over de biljartkeu

De keu is niets meer of minder dan de stok die gebruikt wordt om de speelbal naar één van de andere biljartballen te stoten. De meeste keus hebben een lengte van 140 centimeter. Sommige modellen zijn langer, maar geen enkele keu mag langer zijn dan 150 centimeter. Aan het gewicht van de keu zijn geen eisen gesteld. Afhankelijk van het spel dat je wilt spelen kan dit variëren. Carambolebiljart-keuen zijn doorgaans lichter (480-510 gram) dan poolbiljart-keuen (540-600 gram). Ook wat de pomerans betreft - het topeind van de keu - zijn er verschillen. Bij carambolebiljart zijn er afhankelijk van de situatie verschillende keus met verschillende pomeransen geschikt. Bij poolbiljart wordt vrijwel alleen een 13 millimeter-pomerans gebruikt.

  1. Bekijk hier onze carambole-biljartkeuen
  2. Bekijk hier onze poolbiljartkeuen
  3. Bekijk hier onze snookerkeuen

Informatie over de biljarttafel

In onze online biljartwinkel vind je voornamelijk poolbiljarttafels. Van mini-tafels voor kinderen tot gigantische 9 ft. modellen. Mocht je van de biljarttafel een eettafel willen maken, dan kan dat ook met een van onze eettafel-biljarts. Heel sec gezien bestaat een biljarttafel - in het geval van de duurdere tafels zeker - uit 1 of meerdere leiplaten. Hieromheen zitten rubberen banden en een houten omlijsting. De platen en de banden zijn voorzien van een speciaal biljartlaken.

Bekijk hier alle 6 ft-pooltafels
Bekijk hier alle 7 ft-pooltafels
Bekijk hier alle 8 ft-pooltafels
Bekijk hier alle 9 ft-pooltafels
Bekijk hier alle mini-pooltafels

Accessoires voor keu en tafel

En dan zijn er nog de accessoires. Zowel voor de keu als voor de tafel. Voor de keu bieden wij verschillende keutassen en keukoffers aan, maar ook reserve-pomeransen, krijt en biljarthandschoenen. Voor de biljarttafel hebben we onder meer afdekhoezen, afdekplaten - dit kan bijvoorbeeld ook een eettafel of tafeltennistafel zijn -, biljartlampen, bruggen, steunen en rest-sticks.

  1. Lees hier meer over de verschillende accessoires bij ons verkrijgbaar
  2. Of neem hier direct een kijkje bij de keu-accessoires
  3. Of hier voor de biljarttafel-accessoires